Styrka & Strid

Välkomna till min Blogg! Jag är student på Politices Kandidatprogram vid Linköpings universitet, och här berättar jag om alla mina äventyr. Jag har varit Au Pair i USA i ett år, 2011-2012, och sommaren 2013 var jag Au Pair i London. Hösten 2014 spenderade jag i Haag, Nederländerna där jag praktiserade vid svenska ambassaden.

Dag 14

Publicerad 2011-03-13 12:35:44 i Allmänt,

Dåliga vanor och laster.
-
En last/dålig vana jag har är att jag inte tror tillräckligt på mig själv, alla andra tror mer på mig än vad jag gör. Det gör att jag inte vågar göra saker som jag egentligen skulle klara av. Jag har blivit bättre på det genom åren, men jag har fortfarande lång väg kvar.
-
En annan dålig vana är att jag överanalyserar allt, jag undrar och funderar hela tiden över vad folk säger, vad det kan betyda, eller antar att folk tycker en viss sak om mig bara för att jag får en blick, och tror att minsta signal betyder något mycket mer. Jag tror dock inte att jag är ensam om det som tjej, vi är specialister på att överanalysera, eller?
-
Jag har ett visst kontrollbehov och jag tar på mig saker att ansvara för, för då vet jag att jag gör det så bra som möjligt. Det kan i och för sig både vara en dålig vana och en tillgång, det beror helt på situationen.
-
Har tusentals mer säkert, men kommer inte på några fler just nu..
Puss o Kram
Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Matilda

Välkomna till min Blogg! Jag är student på Politices Kandidatprogram vid Linköpings universitet, och här berättar jag om allt möjligt som händer, både på campus och på min fritid. Jag har varit Au Pair i USA i ett år, 2011-2012, och sommaren 2013 kommer jag vara Au Pair i London.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela