Styrka & Strid

Välkomna till min Blogg! Jag är student på Politices Kandidatprogram vid Linköpings universitet, och här berättar jag om alla mina äventyr. Jag har varit Au Pair i USA i ett år, 2011-2012, och sommaren 2013 var jag Au Pair i London. Hösten 2014 spenderade jag i Haag, Nederländerna där jag praktiserade vid svenska ambassaden.

Svårslaget år

Publicerad 2013-01-03 11:23:01 i

Vad säger man om ett år som kanske hade allt? Tror knappt jag varit med om ett lika bra år, någonsin. Men det så klart, jag är bara 20, förhoppningsvis kommer det fler liknande år.

För tänk, 2012 började med att jag var i New York, och firade nyår där, ganska bra start. Man kan säga att de sista 7 månaderna i USA var perfekt. Jag hade kommit in ordentligt i min värdfamilj, jag var en i familjen. Jobbet gick bättre och bättre, jag skaffade ännu fler vänner, och hade the time of my life.

Jag saknar USA varje dag, men jag har upplevt fler äventyr sen jag kom tillbaka. Universitetet är början på ett liv som vuxen, eller kanske en språngbräda.

Jag har lärt mig mycket under 2012, att vara spontan, inte döma människor vid första intrycket, ta vara på tiden när man är ung, och kanske framförallt att det är okej att vara sig själv.
Ganska bra lärdomar, om jag får säga det själv.

Vad finns det att se fram 2013? Kanske inte så mycket, jag antar att jag kommer studera, för större delen av året. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag kommer kunna åka till USA i sommar, men vet inte om jag kommer ha pengar till det.

Förra året var det bästa året i mitt liv, och det kommer göra att jag även vill göra 2013 lika bra.

Puss o Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Matilda

Välkomna till min Blogg! Jag är student på Politices Kandidatprogram vid Linköpings universitet, och här berättar jag om allt möjligt som händer, både på campus och på min fritid. Jag har varit Au Pair i USA i ett år, 2011-2012, och sommaren 2013 kommer jag vara Au Pair i London.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela