Styrka & Strid

Välkomna till min Blogg! Jag är student på Politices Kandidatprogram vid Linköpings universitet, och här berättar jag om alla mina äventyr. Jag har varit Au Pair i USA i ett år, 2011-2012, och sommaren 2013 var jag Au Pair i London. Hösten 2014 spenderade jag i Haag, Nederländerna där jag praktiserade vid svenska ambassaden.

YEEES!!!

Publicerad 2010-09-14 22:30:44 i Allmänt,

Jag klarade det, jag kan fortfarande knappt tro det, är så superglad :D. Tiden, den var inte så dålig heller som jag trodde, under 2 timmar, det är nog ingen som anar vad glad jag blev när jag fick höra tiden, jag trodde innan på typ 2,15, och så blev det 1,46. Detta var mitt första halvmaralopp och jag har aldrig sprungit så långt i hela mitt liv, så jag visste inte riktigt hur jag skulle lägga upp loppet, men det gick vägen i alla fall. Jag hade kunnat springa lite snabbare, jag var inte helt slutkörd, men det spelar ingen roll. Jag är nöjd över min insats för en gångs skull och då behöver man inte klanka ner på smågrejor.

Och jag fick min Ben & Jerrys :D. den var så god som jag väntade mig, om inte bättre. Denna vecka kan jag nog äta lite onyttigheter och inte träna, men nästa vecka börjar träningen igen, jag vill inte tappa min kondition nu. Jag har inte saknat glass och kakor alls, så varför bygga upp sötsuget igen?

Antagligen kommer jag fullkomligt stråla de närmaste veckorna, men jag tycker att jag kan få göra det ;)

Det är fortsatt slappt i skolan, så det är superskönt. Man vet verkligen inte hur man lyckades överleva hemma när det är så mycket roligare i skolan, det finns alltid någonting att göra eller att prata om, hemma är allt supertråkigt. Jag vågar inte fundera på vad man ska göra efter studenten, man kommer inte kunna träffa alla, och det kommer inte bli roligt alls. Men, men det är ändå ett tag kvar och på torsdag är det skolfoto, det blir en liten surprice xD

Puss o Kram
Matilda

This is it

Publicerad 2010-09-09 18:40:45 i Allmänt,

Japp nu är det dags. Nu ska jag se om alla månaders av hård träning har lönat sig i slutändan. På lördag den 11 september (ett allmänt olycksdatum...) så ska jag springa Stockholm halvmarathon, och jag laddar för fullt mentalt...

Jag ska klara det, just nu finns det inget annat som existerar i mitt huvud. Det är en av alla saker jag lärt mig av all träning, att kroppen aldrig ska bestämnma över huvudet, det är huvudet som hindrar en, inte kroppen. Jag har direkt ingen tid jag siktar på, utan jag vill bara komma i mål levande, och det ska jag se till att jag gör!

Om vi ska vara lite realistiska så har jag igentligen redan lyckats på ett sett. Jag själv mår mycket bättre nu än vad jag gjorde innan jag började träna så hårt. Min kropp har nu muskler som jag aldrig sett en skymt av innan, och bara det är en stor framgång för min egen del, men mitt mål var att klara av ett halvmarathon så om jag inte klarar det, så ser jag det som ett stort misslyckande.

Jag börjar bli nervös, det måste jag erkänna, men hjälp vad jag taggar, har nog aldrig varit så här målmedveten i hela mitt liv!

Efter loppet, när allt är klart så ska jag avnjuta en ben & jerry glass, första glassen på 14 veckor, bara den är värd att ge sina sista krafter i loppet för ;)

Hela helgen kommer att spenderas i Stockholm med hela familjen, alla ska heja på, hoppas att det kommer tagga mig ännu mera.

Nu så ska jag packa det sista och förbereda mig, men jag kommer klara det, jag är säker på det!

Puss o Kram
Matilda

Om

Min profilbild

Matilda

Välkomna till min Blogg! Jag är student på Politices Kandidatprogram vid Linköpings universitet, och här berättar jag om allt möjligt som händer, både på campus och på min fritid. Jag har varit Au Pair i USA i ett år, 2011-2012, och sommaren 2013 kommer jag vara Au Pair i London.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela