Styrka & Strid

Välkomna till min Blogg! Jag är student på Politices Kandidatprogram vid Linköpings universitet, och här berättar jag om alla mina äventyr. Jag har varit Au Pair i USA i ett år, 2011-2012, och sommaren 2013 var jag Au Pair i London. Hösten 2014 spenderade jag i Haag, Nederländerna där jag praktiserade vid svenska ambassaden.

Jag tror att jag faller

Publicerad 2011-08-06 12:05:09 i Allmänt,

Var på Carl-Oscar dagarna igår, och själva grejen är inte att gå på rix-fm festivalen, eller att åka karuseller, utan det är för att man får träffa en massa folk som man i normala fall inte pratar med varje dag. För det är ju så att det är lättare att prata med någon om man är tvungen, för det är bara fult om man går förbi folk som man känner men man inte ens hälsar. När man pratar irl så tycker man att de är supertrevliga, men sen dröjer det tills nästa gång man stöter på varandra innan man pratar igen. Man skulle kanske kunna prata oftare, men jag tror att man är för feg. Man (eller i alla fall jag) tänker att andra inte vill prata med en själv, och att man skämmer ut sig om man tex chattar på Facebook, eller att den andra tycker att man är jättekonstig om man gör det. Ofta är det självklart inte så, men man är rädd för att göra bort sig, och att bli illa omtyckt. Det jag försöker få fram är att folk tycker oftast att det är trevligt om man hör av sig, även om man inte är bästa vänner. Många, tjejer framför allt, har en förmåga att överanalysera, vilket resulterar i färre vänner om man så vill, hur hemskt det nu än låter.
Mer mod till folket!
-
Själva RixFm festivalen var helt okej, Vincent har sett väldigt mycket bättre ut, men han sjunger riktigt bra. Erik Segerstedt tog det för lugnt, körde allt akustiskt, man han spelade sin nya singel, kom inte ihåg vad den hette, men det kändes som om den kan bli bra efter några lyssningar. eric Amarillo... Vad ska man säga? En Äcklig snubbe på 45 år som sjunger "vill du ligga med mig", nej tack, jag klarar mig. Det roliga var ju att han bara körde en låt, han har ju inga fler att sjunga. Han kan inte sjunga live det upptäckte man på Allsång på Skansen, men igår var det helt okej, men sen kom vi på det, han hade singback, han sjöng inte live ens! Sånt blir jag bara trött på, om man ska vara artist så är det en idé att vara det på riktigt och inte leka småstjärnorna uppe på scen. De satte på mikrofonen det sista så han skulle kunna säga tack, dåligt!
-
Broken door var helt okej, men inte riktigt jag, och dessutom väntade man på en artist, och jag kan slå vad om att om det inte vore för han, så skulle inte ens hälften av allt folk kommit. Jag pratar förstås om Eric Saade. Han är verkligen bra, på riktigt. Visst att han är så sjukt snygg gör inte saken värre, men han kan verkligen sjunga och dansa, det skulle han har kommit långt på även utan hans utseende. Han är enligt mig en utav de starkast lysande stjärnorna på den svenska artisthimlen, just för att han har alla delar som en artist ska ha. Hur lite jag än vill erkänna det så är jag en utav hans miljontals fans, men jag är ett normalt fan, inte någon som typ vill stalka han vart jag än går. Men i ärlighetens namn vem skulle inte vilja ha han som pojkvän? Han är nog den snyggaste någonsin, han verkar helt enkelt perfekt, fast det är ju så att drömmen är ofta bättre än verkligehen.
-
Det var sjukt kul på Carl-Oscar, det mesta på grund av sällskapet och massa roliga människor, men en liten del kom ändå från Eric Saade ;).
-
Puss o Kram
Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Matilda

Välkomna till min Blogg! Jag är student på Politices Kandidatprogram vid Linköpings universitet, och här berättar jag om allt möjligt som händer, både på campus och på min fritid. Jag har varit Au Pair i USA i ett år, 2011-2012, och sommaren 2013 kommer jag vara Au Pair i London.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela