Styrka & Strid

Välkomna till min Blogg! Jag är student på Politices Kandidatprogram vid Linköpings universitet, och här berättar jag om alla mina äventyr. Jag har varit Au Pair i USA i ett år, 2011-2012, och sommaren 2013 var jag Au Pair i London. Hösten 2014 spenderade jag i Haag, Nederländerna där jag praktiserade vid svenska ambassaden.

Två veckor :D

Publicerad 2011-08-02 19:35:30 i Allmänt,

Nu har jag påbörjat min näst sista vecka i Sverige, och jag måste säga att det känns oförskämt bra! Än så länge har jag inte fått någon panik, eller resfeber, och jag tror att det tyder på att jag verkligen vill detta. Jag har drömt om det i så många år, och det är dags att prova något nytt :).
-
Jag försöker att träffa så mycket folk jag bara kan nu, och det har jag gjort hela sommaren, och det är jobbigt att säga hejdå till alla. Jag får tänka på att jag kommer uppleva mittlivs äventyr och förhoppningsvis är de flesta kvar när jag kommer tillbaka.
-
Carl-Oscar dagarna närmar sig, och för en gångs skull är det så många som ska dit att jag inte vet hur jag ska hinna med och träffa alla under en dag, jag får helt enkelt mingla så effektivt jag kan ;). Förhoppningsvis blir det dans på något uteställe efter Rix-Fm festivalen, det sista innan USA så då ska jag ha rikigt riktigt kul:D.
Hoppas alla ni som läser också ska dit :).
-
Vad händer annars då? Jo, jag jobbar min sista vecka nu, och tränar för fullt, skönt att äntligen känna att man är på gång. Förhoppningsvis så kommer jag träna i USA också, annars lär jag rulla fram :P.
-
Hoppas alla har det toppen i sommarvärmen, vi hörs!
-
Puss o Kram
Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Matilda

Välkomna till min Blogg! Jag är student på Politices Kandidatprogram vid Linköpings universitet, och här berättar jag om allt möjligt som händer, både på campus och på min fritid. Jag har varit Au Pair i USA i ett år, 2011-2012, och sommaren 2013 kommer jag vara Au Pair i London.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela