Styrka & Strid

Välkomna till min Blogg! Jag är student på Politices Kandidatprogram vid Linköpings universitet, och här berättar jag om alla mina äventyr. Jag har varit Au Pair i USA i ett år, 2011-2012, och sommaren 2013 var jag Au Pair i London. Hösten 2014 spenderade jag i Haag, Nederländerna där jag praktiserade vid svenska ambassaden.

Ojojoj

Publicerad 2011-10-12 16:40:37 i Allmänt,

Ni som följer min blogg vet att min Au Pair kompis Fiona är i rematch, och i måndags ringde Cultural Care och sade att de ska boka henne en biljett hem till Tyskland. De ger henne inte ens en chans att hitta en ny familj eftersom chanserna anses vara obefintliga, allt för att hennes förra värdmamma överdriver och inte skriver den fulla sanningen i rematch-papprerna... Så hennes flyg går 18.25 på lördag, och det finns inget att göra, absoult ingenting. Vi har försökt med en massa, men de ger sig inte, Cultural Care har inte gjort ett bra jobb här.

Men vi ska göra det bästa av situationen, vi ska umgås så mycket som möjligt de sista dagarna, alla tillsammans. Vi ska in till DC en sista gång, gå på karaoke, shoppa och på fredag ska vi fira Marianas födelsedag (hon fyller 21 på lördag!), vi ska gå ut och äta, och sen dra ut till DC och dansa. Det ska bli riktigt kul, men usch vad jobbigt det ska bli på flygplatsen, ser inte fram emot det direkt....

Jag kommer sakna henne så enormt mycket, ja, vi har bara känt varandra i två månader, men då har vi umgåtts varje dag, vi vet vart vi har varandra. Hon är toppen, kan inte längre tänka mig min vistelse här utan henne, det kommer bli ett stort tomrum efter henne.


Men innan den hemska lördagen kommer så ska vi ha en riktigt kul sista vecka tillsammans, det kommer bli super, för jag menar om man adderar en mexican, en venuzuelare, en dansk, en tysk och en svensk så kan inte resultatet bli annat är toppen!

Puss o Kram
Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Matilda

Välkomna till min Blogg! Jag är student på Politices Kandidatprogram vid Linköpings universitet, och här berättar jag om allt möjligt som händer, både på campus och på min fritid. Jag har varit Au Pair i USA i ett år, 2011-2012, och sommaren 2013 kommer jag vara Au Pair i London.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela